ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Yoghurtcake
Mini plus

Yoghurtcake

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
1 bekertje yoghurt (125 g) 
3 yoghurtbekertjes meel
3 eieren
1 mespuntje zout
1 yoghurtbekertje kristalsuiker 
1 yoghurtbekertje olie
1 zakje bakpoeder
200 g poedersuiker
1Voor de cake
2Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6).
3Doe de yoghurt, het meel, de olie, de eieren de suiker en het zout in de kom met het metalen mes. Laat de machine 1 minuut draaien.
4Voeg het bakpoeder toe. Laat de machine nog 1 minuut draaien.
5Een bakvorm met hoge randen* met olie invetten en met meel bestuiven. Verwijder het mes uit de kom. Schenk het beslag in de vorm.
6Strijk het oppervlak glad. Bak de taart 25 minuten in de oven. Controleer of de cake gaar is door er met de punt van een mes in te prikken. Als het mes er droog uitkomt is de cake gaar.
7Laat de cake afkoelen voordat u hem uit de vorm neemt.Voor het suikerglazuur
8Doe de suiker en het eiwit in de mini-kom.
9Laat de machine 40 seconden draaien.
10Bestrijk de afgekoelde cake met het suikerglazuur.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product