ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Yoghurt-frambozenijs

Yoghurt-frambozenijs

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

10-15 bolletjes :
250 g frambozen
300 ml naturel yoghurt (koud)
100 g fijne kristalsuiker
1Druk de frambozen fijn of pureer ze in een foodprocessor. Druk de puree door een zeef om alle pitjes te verwijderen. U kunt de frambozen ook met de sapcentrifuge verwerken als u die heeft.
2Roer de suiker en de yoghurt door de vruchtenpuree.
3Stel uw ijsmachine in werking. Schenk het mengsel erin via de opening. Laat de machine draaien totdat u de gewenste consistentie heeft, ongeveer 20 à 30 minuten.
4Serveer het ijs onmiddellijk of doe het over in een doos om het in de vriezer te bewaren.
Tip van de chef

Ter afwisseling kunt u de frambozen vervangen door bijvoorbeeld aardbeien of kersen, perziken.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product