ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Wortelcake

Wortelcake

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
115 g cakemeel
1 tl bakpoeder
1 tl bicarbonaat
150 g wortel
190 g suiker
1 tl kaneel
2 eieren
5 cl olie
1Oven voorverwarmen op 175° C (T 5/6).
2Mix het meel, de suiker, de bakpoeder, het bicarbonaat en de kaneel in de kom met het metalen mes en de BlenderMix. Voeg de eieren en de olie eraan toe en vervolgens de in plakjes gesneden wortel.
3Zet het apparaat gedurende ongeveer 2 min. aan. Druk nog een paar keer op Pulse om een homogeen mengsel te krijgen.
4Beboter de cakevorm royaal en schenk de mix in de vorm.
5Bak de cake gedurende 45 min. in de oven.
6Prik met een mes in de cake, als er niets aan kleeft, is de cake gaar.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product