ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tzatziki

Tzatziki

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 30 min
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
1 kleine komkommer
1 teentje knoflook zonder de kiem
1 el wijnazijn
zout, peper
2 ½ bekertje Griekse yoghurt
2 el. olijfolie
1 takje munt
1Schil de komkommer en snijd hem in blokjes van ongeveer 2 cm. Doe deze in de kom en serveer 5 pulsen. Doe de gehakte komkommer in een zeef, strooi er zout over en laat 30 min uitlekken.
2Druk in een theedoek de vocht uit de komkommer.
3Hak de knoflookteentje in de kom van de Micro en voeg de Griekse yoghurt, de munt, de olijfolie en de azijn toe. Serveer 2 à 3 pulsen, voeg de komkommer toe, bestrooi met peper en serveer nogmaals 2 à 3 pulsen.
Tip van de chef

Koel serveren op geroosterd brood of bij koude of gerookte vis.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product