ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Thaise saus

Thaise saus

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
4 el. citroensap
1 el. sojasaus
1 mespunt rietsuiker
1/2 teentje knoflook
1 mespunt chilipoeder
3 el. olijfolie
1 el. sesamolie
1 cm verse gember
10 basilicumblaadjes
1Schil de gember en de knoflookteentje en doe ze in de kom met de basilicumblaadjes.
2Serveer 5 à 6 pulsen. Voeg de overige ingrediënten toe en serveer opnieuw 3 à 4 pulsen.
Tip van de chef

Serveer met gemengde rauwe groenten: geraspte worteltjes, taugé, sla, Chinese paddestoelen…


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product