ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tarama

Tarama

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
200 g gerookte kuit van kabeljauw of karper
100 ml melk
100 ml olijfolie
1 citroen (sap)
1 dikke snee droog witbrood
zout, peper
1Snijd de korst van de brood en week de in de melk.
2Doe de kuit, de uitgeknepen brood, zout en peper in de kom. Ongeveer 5 s mixen totdat u een gladde massa heeft. Voeg beetje bij beetje de olie toe via de vloeistoffenopening in de deksel: de tarama moet de consistentie hebben van een mayonaise.
3De citroensap erbij gieten, zonodig met zoute en peper op smaak maken en nog 4 à 5 pulsen serveren.
Tip van de chef

Lekker op warme boekweit flensjes of schijfjes rammenas.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product