Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Schil de wortels en snijd de uiteinden eraf. Maak er met de SPAGHETTI-kegel spiralen van.
2
Plaats de rvs- kom. Vul de kom met 500 ml water, leg de wortels in de stoomschaal en start het STOOM-programma gedurende 10 minuten. Giet de kom leeg en doe de sjalot en de knoflook in de kom. Stel EXPERT-programma in op 10 seconden/ snelheid 13 (zonder te verwarmen). Voeg de olijfolie toe en stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/ snelheid 2A/ 110 °C. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/ snelheid 1A/ 90 °C.
3
Voeg de wortelspaghetti toe aan de bereiding en breng op smaak.
4
Snijd de plakken ham in reepjes en leg deze op de spaghetti. Bestrooi met de ricotta.