ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Roomsoep van rode biet

Roomsoep van rode biet

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
3 gekookte rode bieten
125 g Bulgaarse yoghurt
1 el olijfolie
bieslook
1/4 komkommer
4 kleine verse geitenkaasjes
zout, peper
1Verwijder het vel van de gekookte bieten. Was en schil de komkommer. Snijd de groenten in grote dobbelstenen. De bieslook wassen en grof hakken (bewaar een paar takjes voor de garnering).
2Doe eerst de yoghurt en vervolgens de andere ingrediënten in de blender en mix 1 minuut op functie "soups" . Gebruik indien nodig de spatel om het mengsel homogener te maken.
3Koel bewaren. Geef deze roomsoep in kleine glaasjes (verrines) bij de borrel, gegarneerd met takjes bieslook.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product