ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Romige Griekse komkommersoep

Romige Griekse komkommersoep

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Sapcentrifuge of SmoothieMix
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

40 cl :
1/2 komkommer
bieslook
zout, peper
2 bakjes Griekse yoghurt
munt
1 scheutje citroensap
1De komkommer wassen en grof schillen. In stukken snijden en uitpersen met de sapcentrifuge of de Smoothiemix.
2Het komkommersap met een klopper door de yoghurt kloppen en naar smaak gehakte munt en bieslook, zout, peper en een scheutje citroensap toevoegen.
Tip van de chef

Serveer deze soep bij het aperitief heel koud in kleine glaasjes, gegarneerd met takjes bieslook.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product