Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Begin met de bereiding van de frambozenmoes. Was daarna de rvs-kom af en doe de melk, de rijst, het merg uit het vanillestokjes, de geraspte sinaasappelschil en de suiker in de kom. Stel het EXPERT-programma in op 30 minuten/snelheid 2A/100 °C. Voor een extra smeuïge rijstebrij kunt u, als de rijstebrij gaar is, de inhoud van de kom mixen door het EXPERT-programma in te stellen op 30 seconden/snelheid 3 (zonder verwarmen).
2
Giet het mengsel in kleine schaaltjes of glaasjes. Bedek ze met 1 eetlepel frambozenmoes en garneer met een paar verse frambozen. Serveer naar wens warm, koud of lauw.
frambozenmoes
1
Was de frambozen voorzichtig. Doe de frambozen met de suiker en het water in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 7 minuten/snelheid 1A/110 °C. Laat de moes afkoelen.