Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Gebruik de Blokjes- en staafjeskit of de 4 mm snijschijf om de ui, de courgettes, de aubergines, de tomaten en de van zaad ontdane paprika afzonderlijk in blokjes of plakjes te snijden.
3
Fruit de ui en de gehakte knoflook in een beetje olijfolie in een braadpan. Voeg de paprika toe en laat deze meebakken. Neem alles uit de pan en zet apart.
4
Bak de courgettes en de aubergines en zet ook deze even apart.
5
Bak de tomaten 10 minuten in de pan en en schep goed door elkaar. alle groenten terug in de pan en schep goed door elkaar.
6
Breng op smaak met zout en peper en voeg de kruiden toe.
7
Laat ca. 40 minuten zonder deksel op laag vuur koken.