ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pompoensoep met kerrie en gember

Pompoensoep met kerrie en gember

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4-6 personen :
650 g Pompoen
1 cm verse gember
20 g Boter
Zout, peper
½ Ui
½ tl Kerriepoeder
600 ml water
1Schil de pompoen, en de gember en pel de ui.
2Snijd de ui in de midi-kom met de plakjesschijf van 2 mm en zet even apart.
3Snijd ook de pompoen en de gember in plakjes.
4Fruit de ui in boter in een soeppan. Voeg de pompoen en gember toe en bak deze 2 minuten al roerend mee.
5Voeg het water toe en breng op smaak met kerriepoeder, zout en peper. Laat 10 à 15 minuten zachtjes koken.
6Schenk de soep in de grote kom met het metalen mes en de Blendermix. En mix 2 minuten.
Tip van de chef

Maak de soep wat zachter van smaak met een beetje crème fraîche.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…