ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pavlova
Mini plus

pavlova

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 2 uur 30 min Materiaal : poche à douille (facultatif)
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 :
Schuimgebak 
100 g poedersuiker 
100 g frambozen 
Muntbladeren
100 g kristalsuiker
100 g aardbeien 
4 eiwitten 
1Voor het schuimgebak
2Breek de eieren en scheid de eiwitten van de dooiers.
3Klop de eiwitten in 5 minuten stijf in de kom met de eiwitklopper, nadat u de aanduwer verwijderd heeft.
4Vorm met de spuitzak* (of met een lepel) kleine cirkels (ca. 8 C) op de met vetvrij papier bedekte bakplaat van de oven.Voor de slagroom: p45
5Zet deze 2 ½ uur in de op 60°C (th. 2) voorverwarmde oven.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product