ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pastinaak carbonara

Groentenspaghetti’s


Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal : Spiral Expert + Tagliatelle kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 PERSONEN :
1 kg pastinaken (geschild)
100 g jonge bladspinazie
2 eierdooiers
4 eetlepels crème fraîche
80 g geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels olijfolie
peper
1Snijd de pastinaken met de kegel TAGLIATELLE.
2Verwarm de olie in een grote antiaanbakpan op matig vuur en bak al roerend de spaghetti 10 tot 15 minuten.
3Klop de eierdooiers, de room en de Parmezaanse kaas in een kom en voeg peper toe.
4Zet het vuur lager en doe de spinazie erbij. Roer tot hij geslonken is. Giet daarna de parmezaansaus erbij. Laat 2 tot 3 minuten sudderen.
© 2018 Hachette Livre (Marabout)
© Anna Helm Baxter
© Beatriz Da Costa

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product