ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pastinaak cacio e pepe

Groentenspaghetti’s


Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 15 min Materiaal : Spiral Expert + Tagliatelle kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 PERSONEN :
1 kg dikke pastinaken (geschild)
100 g geraspte pecorino
60 g boter
peper
1Snijd de pastinaken met de kegel TAGLIATELLE.
2Laat de helft van de boter in een bakpan smelten. Voeg de pastinaken toe, roer ze om in de boter en bak 12 tot 15 minuten. Draai ze af en toe om.
3Voeg de rest van de boter toe en als deze gesmolten is, voeg dan de kaas en veel peper toe.
© 2018 Hachette Livre (Marabout)
© Anna Helm Baxter
© Beatriz Da Costa
Tip van de chef

De pecorino kan door Parmezaanse kaas worden vervangen.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product