ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Parmezaan-hazelnootcrumble

Parmezaan-hazelnootcrumble Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
50 gram gepelde, geroosterde
hazelnoten
40 gram geraspte Parmezaanse kaas
25 gram gezouten boter
1 snufje nootmuskaat
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Hak de hazelnoten in de mini-kom fijn en voeg vervolgens de parmezaanse kaas, de boter en de nootmuskaat toe. Druk enkele keren op de Pulse-knop tot een grofkorrelig mengsel ontstaat.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product