ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Oosterse viskoekjes

Oosterse viskoekjes

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
450 g Kabeljauw
1 Verse groene pepers
2 Citroengrasstengels
2 el Vissaus
1 tl Kurkuma
1 tl Komijn
1 tl Gemberpoeder
1 Eieren
1 tl Suiker
Zout en peper
1Verwijder het buitenste blad van de stengel citroengas. Alleen het zachte gedeelte dat zich, ongeveer 6 cm vanaf de onderkant bevindt, wordt gebruikt. Snijd dit zachte gedeelte in plakjes.
2Verwijder de pitjes uit de groene peper.
3Mix het citroengras gedurende 40 seconden in de mini-kom. Voeg de groene peper toe en mix nogmaals 5 à 10 seconden.
4Doe de vis, het citroengras mengsel, de groene peper en de andere ingrediënten, in de grote kom met het metalen mes en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Druk 7 à 10 keer op PULSE zodat een homogeen mengsel ontstaat.
5Vorm balletjes met een doorsnede van 3 cm . Druk de bovenkant plat.
6Verhit de olie in een koekenpan en bak de koekjes ca. 2 minuten per kant.
Tip van de chef

Heerlijk met een zoetzure oosterse salade. Voeg haricots verts toe voor een krokante bite.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…