ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

New York Cheesecake

By Magimix Nederland


Voorbereiding : 25 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

10 personen :
250 gram bastogne koek
70 gram roomboter, gesmolten
800 gram roomkaas
300 gram suiker
40 gram bloem
3 eieren
2 eierdooiers
1 citroen, rasp
1 sinaasappel, rasp
1 vanillestokje, alleen merg
200 gram vers zomerfruit
1Verwarm de oven voor op 220 ºC.
2Verdeel de bastogne koek over de transparante kom met het mes, zet de Patissier aan en vermaal de koekjes tot fijne kruimels. Giet de gesmolten roomboter bij de kruimels en laat nog 5 seconden draaien.
3Vet een bakvorm in, druk de koek kruimels op de bodem van de bakvorm en zet de bakvorm 5 minuten in de koelkast.
4Maak de kom en het mes schoon en plaats terug op de Patissier. Verdeel de roomkaas, suiker, bloem, eieren en eidooiers, citroenrasp, sinaasappelrasp en de vanille over de kom en laat de machine 30 seconden draaien tot er een homogene massa ontstaat.
5Giet de vulling in de bakvorm en plaats de bakvorm in het midden van de oven. Bak de taart 15 minuten op 220 ºC, verlaag de temperatuur van de oven vervolgens naar 120 ºC en bak nog eens 1 uur.
6Haal de cheesecake voorzichtig uit de oven en laat op kamertemperatuur afkoelen.
7Laat de cheesecake volledig afkoelen, serveer het zomerfruit bij de cheesecake.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product