ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Mousse van mango

Mousse van mango

Voorbereiding : 30 min Rusttijd : -
Koken : 2 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
2 zeer rijpe middelgrote mango's 
3 gelatineblaadjes
12 cl vloeibare room 
50 g poedersuiker 
2 el groene citroensap 
4 kiwi's (indien gewenst)
1Klop de room, zonder suiker toe te voegen, in de kom met de eiwitklopper (zie blz. 45). Bewaren in een kom.
2Schil de mango's en snijd ze in stukken. Doe de stukken mango in de kom met het metalen mes en de BlenderMix en laat het apparaat 1 min. draaien. Voeg de poedersuiker toe en laat nog 1 min. draaien.
3Laat de gelatineblaadjes ten minste 10 min. weken in koud water. Laat ze uitlekken. Verwarm het citroensap en voeg er de gelatine aan toe. Schenk de opgeloste gelatine in de kom bij de mangopuree. Druk 3 keer op Pulse.
4Schep de bereiding over in een schaal en zet hem in het vriesvak tot de puree stijf is.
5Schep voorzichtig met een spatel de opgeklopte room door het mengsel.
6Zet de schaal 2 uur in de koelkast voordat u de mousse opdient.
7Koud opdienen met plakjes kiwi.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product