ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Mangosorbet

Mangosorbet

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 2 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

10-15 bolletjes :
300 ml water
100 g fijne kristalsuiker
500 g mango’s
sap van een halve citroen
1Doe de suiker en het water in een pan. Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken om een siroop te krijgen. Laat de siroop helemaal afkoelen. Als u haast heeft, kunt u deze siroop vervangen door 200 ml rietsuikersiroop.
2Mix het vruchtvlees van de mango’s met het citroensap tot een fijne puree.
3Vermeng de mangopuree met de siroop met behulp van een garde.
4Laat 2 à 3 uur afkoelen in de koelkast.
5Als de bereiding koud is, stelt u uw ijsmachine in werking. Schenk het mengsel erin via de opening. Laat de machine draaien totdat u de gewenste consistentie heeft, ongeveer 20 à 30 minuten.
6Serveer het ijs onmiddellijk of doe het over in een doos om het in de vriezer te bewaren.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product