ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Linzensoep


Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 35 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
150 g kleine groene linzen
1 kleine ui
1 tl room
1 /2 bosje kervel
1 /2 liter bouillon
1 blaadje laurier
10 kleine croûtons
zout, peper
1Schenk de linzen in de pan met de in vieren gesneden ui en het laurierblaadje. Voeg de koude bouillon toe, breng aan de kook en laat 30 min. koken. 
2Laat de linzen uitlekken en bewaar de bouillon. Doe vervolgens de linzen in de kom met het metalen mes en de BlenderMix en mix ze terwijl u beetje bij beetje via de invoerbuis de bouillon toevoegt om de soep aan te lengen. 
3Schenk de soep weer in de pan en warm hem op laag vuur op.
4Leg de croûtons (in de koekenpan bruingebakken brood) in de soepterrine, bedek ze met de room en schenk de soep erover heen. Goed roeren.
5Strooi de fijngehakte kervel erover. Meteen serveren.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product