ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Lamsbrochettes

Brochettes Kefta

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 PERSONEN :
500 gram rundvlees
2 in 4 gesneden uien
1 eetlepel druivenpitolie
6 takjes platte peterselie
6 takjes koriander
6 takjes munt
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels kerriepoeder
2 theelepels paprikapoeder
zout, versgemalen peper
1Plaats de transparante kom met het metalen mes. Doe de uien in de kom. Voeg het in grote stukken gesneden vlees, de druivenpitolie, de specerijen en verse, gewassen kruidenblaadjes toe. Breng op smaak met zout en peper en schakel het programma FOODPROCESSOR in 20 seconden.
2Draai* deze bereiding tot kleine balletjes en prik ze twee per twee
of drie per drie op houten spiesjes, plet ze licht. Als de bereiding plakt, kunt u uw handen bevochtigen zodat u makkelijker balletjes kunt maken.
3Laat de brochettes op een plancha, grill of in een pan met antiaanbaklaag goudbruin worden.
© foto's Sandra Mahut
© 2014 Hachette Livre (Marabout)

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product