ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Kruimeldeeg
Mini plus


Voorbereiding : 1 uur 10 min Rusttijd : -
Koken : 50 min Materiaal : taartvorm Ø 28-30 cm
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 :
250 g Patentbloem
80 ml koud water 
125 g boter
1 mespuntje zout
1Doe het meel, het zout, de in stukjes gesneden boter en het water in de kom met het kneedmes. 
2Schakel de machine in en laat 20 seconden draaien. 
3Schakel de machine uit zodra het deeg een bal vormt. Duw het zo nodig met de spatel neer. Wikkel het deeg in plastic folie, druk het plat en leg het 1 uur in de koelkast. 
4Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). De bakvorm beboteren en met meel bestuiven. Rol het deeg uit en leg het in de bakvorm. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem.
5Leg vetvrij papier op de deegbodem bedekt met knikkers of met gedroogde peulvruchten (of rijst).
6Gedurende 20 minuten blind bakken.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product