ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Köfte-spiesen

Köfte-spiesen Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
500 gram entrecote
2 uien
1 eetlepel zonnebloemolie
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels kerriepoeder
6 takjes peterselie
6 takjes koriander
6 takjes munt
zout en versgemalen peper
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin het metalen mes. Pel de uien, snijd ze in vieren en doe ze in de kom. Voeg het in grove stukken gesneden vlees, de zonnebloemolie, de specerijen en de blaadjes van de verse kruidentakjes toe. Voeg zout en peper toe en schakel vervolgens het FOODPROCESSORprogramma 20 seconden in.
2Rol het mengsel met vochtige handen tot balletjes van walnootgrootte en steek ze per twee of drie op spiesen. Druk ze daarna een beetje plat.
3Bak de brochettes op een plancha, grill, koekenpan of barbecue.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Je kunt de vleesballetje aan de spiesjes ook afwisselen met partjes ui, stukjes courgette, paprika of aubergine.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product