ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Knolselderijpuree met appel

Knolselderijpuree met appel

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 personen :
1 knolselderij van +/- 500 gram
3 appels
2 tot 2½ eetlepel olijfolie
75 ml crème fraîche
zout en versgemalen peper
1Was en schil de knolselderij. Snijd in blokjes van 2 bij 2 cm. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in vieren. Giet 500 ml water in de rvs-kom en zet de stoommand in de kom. Doe de knolselderij en de appel in de stoommand en stel het programma STOMEN in op 30 minuten.
2Giet aan het einde van het programma het water uit de kom. Doe de gekookte knolselderij en appel in de kom met de crème fraîche, de olijfolie, en zout en peper naar smaak. Mix de ingrediënten door het EXPERT-programma in te stellen op 3 minuten/snelheid 13 (zonder verwarmen).
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Voeg voor de garnering notenolie en stukjes hazelnoot toe.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product