ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Klassieke mayonaise


Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Mengmes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 :
250 ml olie
Zout, peper 
1 el. scherpe mosterd
2 eierdooiers
1Doe de eierdooier, de mosterd, zout, peper en 1 el. olie in de kom. Serveer 3 pulsen.
2Blijf op de PULSE toets drukken (continu werking), terwijl u de olie en azijn in een heel dun straaltje toevoegt via de vloeistoffen opening in de deksel totdat u de gewenste dikte heeft (ca. 30 s).
Tip van de chef

Alle ingrediënten moeten op dezelfde temperatuur zijn. U kunt naar smaak 1 tl. azijn of citroensap toevoegen. Gebruik een heel ei om een soepelere mayonaise te krijgen.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product