ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Harissa

Harissa

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 bowl :
250 g rode pepers
1 tl. koriander
5 el. olijfolie
1 tl. komijn (optioneel)
1 knoflookteentje
1 tl. kummel
1 tl. zout
1Verwijder de zaadjes uit de pepers, spoel de pepers verschillende keren af en laat ze uitdruipen in een zeef.
2Doe ze in de kom van de Micro, samen met de in vieren gesneden en van de kiem ontdane knoflook en serveer 6 à 7 pulsen
3Voeg de overige ingrediënten toe en serveer nogmaals 4 à 5 pulsen.
Tip van de chef

Doe de harissa over in een potje met dekseltje en bedek de saus met 3 el. olijfolie: Op deze manier bereid, kunt u de harissa meerdere weken in de koelkast bewaren.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product