ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Griekse salade

Groentenspaghetti’s


Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal : Spiral Expert + Fusilli kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 PERSONEN :
200 g fetakaas in 1 blok
1 komkommer (450 g), gehalveerd
3 eetlepels olijfolie
1 kleine rode ui
2 eetlepels rode wijnazijn
1 theelepel gedroogde oregano
200 g kerstomaten
100 g ontpitte olijven
zout en peper
1Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de fetakaas in een kleine ovenschaal bekleed met aluminiumfolie en besprenkel met 1 eetlepel olie. Plaats 20 minuten in de oven.
2Snijd de komkommer met de kegel FUSILLI.
3Hak de ui in halve ringen.
4Mix de rest van de olie met de azijn en de oregano. Breng op smaak met peper en zout en meng met de ui in een slakom.
5Voeg de komkommer, de gehalveerde tomaten, de olijven en de geroosterde fetakaas (in blokjes gesneden) toe.
© 2018 Hachette Livre (Marabout)
© Anna Helm Baxter
© Beatriz Da Costa

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product