ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gazpacho

Gazpacho

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 3 uur
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4-6 personen :
500 g Rijpe tomaten
1/4 Rode paprika
2 el Olijfolie
Zout, peper
1/4 Komkommer
1/2 Knoflookteentje
1/2 Citron
1Was de groenten.
2Schil de komkommer. Verwijder het steeltje en het zaad van de paprika. Verwijder de steeltjes van de tomaten. Snijd alle groenten in grote stukken.
3Doe de groenten samen met de knoflook in de kom met het metalen mes en de Blendermix. Mix 1 minuut.
4Pers de citroen uit en voeg het sap van de citroen toe. Breng de soep op smaak met zout, peper en olijfolie.
5Zet de gazpacho minstens 3 uur in de koelkast voordat u hem serveert.
Tip van de chef

Voor een verfijnder voorgerecht voegt u in kleine dobbelsteentjes gesneden groente toe. Serveer de gazpacho met geroosterd
brood en pesto


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…