ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Flensjesbeslag

Flensjesbeslag

Voorbereiding : 1 uur 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

12 :
1 mespuntje zout
100 ml bier
1 el olie
500 ml melk
3 eieren
1Doe het meel, de eieren, de olie en het zout in de kom met het metalen mes en de Blendermix.
2Laat de machine 20 seconden draaien. Voeg via de opening beetje bij beetje de melk en het bier toe. Laat de machine nog ca. 2 minuten draaien.
3Laat het beslag minstens 1 uur rusten in de koelkast.
4Verwarm uw koekenpan, schenk er een kleine hoeveelheid beslag in en verdeel dit gelijkmatig. Bak de flensjes ca. 2 minuten aan elke kant.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…

ALLE REACTIES