ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Eigengemaakte kerriepasta

Eigengemaakte kerriepasta

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Minikom voor blender
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 Jar :
2 el extra vierge olijfolie
1 tl komijnzaad
1 tl kruidnagels
2 el mosterdzaad
2 kardemompeultjes
2 tl kurkuma
1 cm verse gemberwortel
1 ui
1 tl korianderzaad
2 tl zwarte peperkorrels
2 tl 5 kruidenmelange
1 kaneelstokje
2 tl cayennepeper
1Mix alle droge kruiden 40 seconden op snelheid 3 in de minikom, totdat u een fijn poeder heeft. Zet dit opzij. Schil en snipper de ui. Fruit de uien op laag vuur in de olijfolie, totdat ze glazig worden. Schil en rasp ondertussen het stukje gemberwortel.
2Voeg de gemalen kruiden en de gemberrasp toe aan de uien en laat 5 minuten fruiten.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product