ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Chocoladetaart met pecannoten

Chocoladetaart met pecannoten

Voorbereiding : 30 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
zanddeeg 
1 heel ei + 1 eierdooier 
5 cl melk  
80 g bruine basterdsuiker
200 g pure chocolade met pecannoten*
5 cl vloeibare room
1 zakje vanillesuiker
1 klontje boter * of 150 g pure chocolade + 50 g pecannoten
1Oven voorverwarmen op 210° C (T 7).
2Bereid het zanddeeg (zie blz. 48) en laat het 15 min. rusten op een koele plaats.
3Breng de room, de melk en de vanillesuiker aan de kook.
4Doe het gas uit en voeg de van te voren in stukken gesneden chocolade toe om deze te laten smelten.
5Beboter de taartvorm en bekleed hem met het uitgerolde deeg. Bak het deeg ongeveer 10 min. voor. Neem de taartvorm uit de oven en zet de oven op 150° C (T5).
6Schenk de poedersuiker, het hele ei en de eierdooier in de kom met het metalen mes en de BlenderMix. Klop het mengsel op. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade (en eventueel
de pecannoten) toe en mix opnieuw.
7Schenk het mengsel op het deeg en zet de taartvorm 20 min. in de oven.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product