ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Brick met vleesvulling

Brick met vleesvulling

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
8 vellen brickdeeg
300 g gehakt
1 ui
2 tomaten
8 plakken tostikaas
1 mespuntje kaneel
1 ei
zout, peper
frituurolie
1In een slakom of een keukenmachine het vlees en de ui mengen. Voeg het ei, de kaneel, het zout en
de peper toe. Het mengsel gedurende 10 minuten in een koekenpan rul bakken. Zodra het vleesmengsel gaar is, dit laten afkoelen.
2Verwarm uw friteuse tot 180°C.
3Spreid de brickvellen uit, leg in het midden van elk vel een plak kaas met daarop wat van het vleesmengsel en enkele blokjes tomaat. Vouw de vellen op tot rechthoekige pakketjes.
4Bak de pakketjes met twee tegelijk gedurende ca. 5 minuten in de olie. In de frituurmand en vervolgens op keukenpapier laten uitlekken. Warmhouden terwijl u de volgende series bakt.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product