ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bevroren frambozenmousse

Bevroren frambozenmousse

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
300 g frambozen uit de diepvries 
5 el poedersuiker 
1 citroen
3 eiwitten 
1Klop de eiwitten stijf in de kom met de eiwitklopper. Bewaren in een kom.
2Pers de citroen in de citruspers.
3Vervang de citruspers door het metalen mes en doe de nauwelijks ontdooide frambozen, de poedersuiker en het citroensap in de kom. Zet de BlenderMix in de kom en laat het apparaat 1 min. draaien.
4Schep deze bereiding voorzichtig met de spatel door de opgeklopte eiwitten. Schenk de mousse in de schaaltjes en serveer.
5Dit nagerecht moet onmiddellijk opgediend worden.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product