ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Bearnaisesaus

Bearnaisesaus Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 7 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 2 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 PORTIE :
2 ½ sjalotjes (60 gram)
30 ml wijnazijn
100 gram koude boter
2 takjes dragon
3 eidooiers op kamertemperatuur
zout en versgemalen peper
1Pel de sjalotjes en snijd ze doormidden. Was en droog de dragon. Doe de fijngesneden dragon, de sjalotjes, de azijn, zout en peper in de rvs-kom. Stel het EXPERT-programma in op 20 seconden/snelheid 13. Spatel het mengsel van de wand van de kom.
2Verwijder de dop en stel het EXPERT-programma in op 4 minuten/snelheid 4/100 °C.
3Stel het EXPERT-programma opnieuw in op 1 minuut/snelheid 6/80 °C. Voeg in deze minuut de eidooiers toe.
4Stel het EXPERT-programma nogmaals in op 2 minuten/snelheid 4/45 °C en voeg de in stukjes gesneden koude boter geleidelijk via de invoerbuis toe.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
Mick Neukermans

Excellent!