ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart

Voorbereiding : 1 uur 25 min Rusttijd : -
Koken : 40 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
kruimeldeeg 
50 g kristalsuiker 
3 appels 
1/2 el kaneel
1Bereid het deeg (zie blz. 47)Verwarm de oven voor op 180° C (gasstand 6).
2Vet en bloem pan. Rol het deeg. Plaats deze inde mal. Prik met een vork. postbakpapier bedekt met keramische kogels ofgebreke van bonen (of rijst).
3Blind bakken* gedurende 20 minuten.Snijd appels en schik ze in concentrische cirkelsstrak.Kook 30 minuten.Bestrooi met kristalsuiker en kaneel vóórserveer warm.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product