ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Appelcrumble

Appelcrumble

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
100 g bakmeel 
80 g suiker 
4 Granny Smith of Reine des Reinettes appels 
100 g boter 
1 zakje vanillesuiker
mespuntje kaneel
1Oven voorverwarmen op 175° C (T6).
2Was en schil de appels. Snijd ze met de plakjesschijf en rangschik ze in een beboterde ovenschaal.
3Meng snel de boter, de suiker, de vanillesuiker en de kaneel in de kom met het metalen mes door enkele keren op Pulse te drukken.
4Bedek de appelschijfjes met het zo verkregen korrelige deeg.
5Zet de appelcrumble gedurende ongeveer 30 min. in de oven. Warm serveren, met room of vanille-ijs.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product