ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Ansjovispasta

Ansjovispasta Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
200 gram ansjovis op olijfolie
1 snee witbrood
3 eetlepels melk
1 theelepel balsamicoazijn
2 teentjes knoflook
versgemalen peper
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Laat de ansjovisjes uitlekken, maar bewaar de olie. Week de snee witbrood in de melk. Knijp het brood goed uit en doe het in de mini-kom met de ansjovis, azijn, knoflook en peper.
2Schakel het FOODPROCESSOR-programma in en voeg na circa 20 seconden geleidelijk de bewaarde olie toe. Voeg zoveel toe tot een smeuïge, gladde pasta is ontstaan.
3Dien de ansjovispasta op met geroosterd boerenbrood.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product