ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Ansjovispasta

Ansjovispasta

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 :
200 g ansjovis in olijfolie
2 teentjes knoflook
1 tl balsamicoazijn
160 g crème fraîche
1 snee witbrood
Melk, peper
1Dep de ansjovis droog met keukenpapier. Week het brood in de melk en knijp het uit.
2Doe de ansjovis, het brood, de gepelde knoflookteentjes, de azijn en de peper in de mini-kom.
3Schakel de machine ca. 30 seconden in totdat er een homogeen mengsel ontstaat. Voeg de crème fraîche toe en schakel de machine in totdat de crème fraîche geheel is opgenomen.
Tip van de chef

Lekker bij rauwe groenten.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…