ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Aardbeiensorbet


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 2 tot 3 uur in de koelkast
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6-8 PERSONEN :
420 g aardbeien
Sap van een ½ citroen
250 ml rietsuikersiroop
1

Was de aardbeien en haal de steeltjes eraf. Hak ze fijn in een mixer of pers ze uit in een sapcentrifuge. Zeef het mengsel en voeg het citroensap toe.

2

Meng de aardbeien en de rietsuikersiroop met een garde.

3

Giet de bereiding in een kom. Dek het af met huishoudfolie en laat het gedurende 2-3 uur rusten in de koelkast.

4

Zet het SCHEPIJS programma aan en giet de bereiding in de machine. Wanneer het lampje knippert, is uw sorbet gereed.

5

Dien direct op of bewaar het in de vriezer.

 

TIP: Vervang de aardbeien door bijvoorbeeld mango of perzik.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product