Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 à 3 cm. Was de aardappelblokjes. Giet 500 ml water in de rvs-kom en zet de stoommand erin. Leg de aardappelblokjes in de stoommand. Stel het programma STOMEN op 30 minuten in. Controleer aan het eind van het programma of de aardappelen gaar zijn, laat ze anders nog een paar minuten langer stomen.
2
Neem de stoommand uit de kom, giet de kom leeg en bevestig de eiwitklopper. Doe de gestoomde aardappelen in de kom, met de melk, de boter, parmezaanse kaas, de truffel en zout en peper naar smaak. Stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 3 (zonder verwarmen). Voor een extra fijne structuur herhaalt u dit progamma nog 30 seconden.